Geschiedens

Compressie gestart worden gebruikt in de menselijke geneeskunde rond 400 voor Christus, ongeveer een halve eeuw geleden artsen begonnen met behulp van een andere vorm van compressie, afgestudeerd steunkousen. Deze kousen worden regelmatig via-out ziekenhuizen gebruikt over de hele wereld voor post-operatieve ingrepen en door de lucht reizigers proberen om DVT’s (diepe veneuze trombose) te voorkomen.

Het is goed gedocumenteerd in medische tijdschriften over de hele wereld (bv. Journal of Sports Science and Medicine), die met degressieve compressie kleding te verbeteren veneuze terugkeer / circulatie (bloedsomloop) en het verbeteren van de hersteltijd van blessures.

Sport wetenschappers hebben ook ontdekt dat het van groot voordeel voor atleten om afgestudeerde compressie kleding zoals SKINS of 2XU tijdens de activiteit en met name dragen tijdens tijd na activiteit, onder andere de verhoging van de beschikbaarheid van zuurstof naar de spieren en het gereduceerde melkzuur in het systeem. Het is gevonden dat sport mannen en vrouwen, die Gradient Compressie kleding te dragen tijdens het herstel en activiteit, beter presteren en verblijf op hun hoogtepunt langer.

Het dragen van Gradient Compressie kleding tijdens de non-activiteit en direct na de training, verbetert de hersteltijd van een blessure, vermindert DOMS (vertraagde beginnende spierpijn) en zwelling geassocieerd met oefening en helpt het lichaam bij het verwijderen van afvalproducten zoals Melkzuur en koolstofdioxide van vitale bloedvoorziening.

[title]Hidez Research[/title]

Geeft aan dat deze technologie (Gradient compressie kleding) uniek is en is aangetoond dat het een breed scala van voordelen voor de sporters voor vele jaren en in feite de AIS (Australian Institute of Sport), die is ‘s werelds best practice model voor high performance atleet ontwikkeling nu onderschrijven afgestudeerd compressie kleding voor de mens.

The Worlds ‘topatleten gebruiken nu Gradient Compressie Kledingstukken als een belangrijk onderdeel van hun dagelijkse routine in hun endeavourers om te concurreren op hun optimale niveau en van te voren hun oppositie te blijven. Op dit moment zijn er geen producten die gradiënt compressie aan paarden. Dit product is uniek, een wereldprimeur en is aangetoond dat een groot aantal grote voordelen bieden bij mensen.

Dierenartsen en chirurgen over de hele wereld zal begrijpen van de voordelen die HIDEZ kan hebben op paarden en andere dieren over de hele wereld. Veel Paard eigenaren zijn op zoek om weg te sturen van de drugs en zijn nu op zoek naar alternatieve natuurlijke behandelingen om de zorg voor hun dieren, zoals HIDEZ

Paardeneigenaren zijn vaak sporters en volgt de trends in inspanningsvermogen en begrijpt de vele voordelen van HIDEZ, waaronder verbeteringen in herstel, een betere warming-up vóór en een cooling-down na de training, verminderde spierpijn, verminderde zwelling en minder risico van reisziekte.

Menselijke atleten gevonden dat het dragen van gradiënt compressie kleding na het sporten een pijnlijke en beperkende fenomeen genaamd vertraagde beginnende spierpijn (DOMS) voorkomen. DOMS gebeurt 24-72 uur na een zware inspanning, een impact heeft op de volgende optredens. Dit is vergelijkbaar met een fenomeen bij paarden genaamd terugkerende uitzonderlijke Rhabdomyolyse – volksmond genaamd “tying-up”, Paarden hebben het nadeel dat ze niet direct hun eigenaars van het niveau van hun nood te informeren.

[title]References:[/title]

1.Berry,MJ. McMurray,R.G. Effects of graduated compression stockings on blood lactate following an exhaustive bout of exercise. American Journal of Physical Medicine, 66:121-132, 1987
2.Cheung, K. Hume, P. Maxwell, L. Delayed onset muscle sorness: treatment strategies and performance factors.
Sports Medicine, 33:145-164, 2003
3.Gill,N.D. Beaven, C.M. and Cook,C. Effectiveness of post-match recovery strategies in rugby players
British Journal of Sports Medicine, 40:260-263, 2006
4.Kraemer,W.J. Bush, J.A. Newton, R.U. Duncan, N.D. Volek, J.S. Denegar, C.R. Canavan, P Johnston, J. Putukian, M. Sebastianelli, W.J. Influence of a compression garment on repetitive power output production before and after different types of muscle fatigue. Sports medicine, training and rehabilitation 8:163-184, 1998.
5. Chatard, J.C. Atlaoui, D. Farjanel, J. Louisy, F. Rastel, D. Guezennec, C.Y. Elastic stockings, performance and leg pain recovery in 63 year-old sportsmen. European Journal of Applied Physiology, 93:347-352, 2004.
6. Kraemer, W.J. Bush, J.A.Triplett-McBride, N.T. Koziris, L.P. Mangino, L.C. Fry, A.C. McBride, J.M. Johnston, J. Volek, J.S. Young, C.A. Gomez, A.L. Newton, R.U. Compression garments: influence on muscle fatigue. Journal of strength and conditioning research 12:211-215, 1998.
7. Lambert, S.A crossover trial on the effects of graded compression garments exercise and recovery. Journal of Science and Medicine in Sport. 8:S222, 2005.
8. Trenell, M.I. Rooney, K.B. Sue, C.M. and Thompson, C.H. Compression garments and recovery from eccentric exercise: A 31P-MRS study. Journal of sports science and medicine, 2006 5:106-114.