Horses Product van het Jaar Award 2016

Alweer de vijfde editie van de grootste verkiezing op het gebied van hippische producten is weer van start gegaan. De verkiezing wordt georganiseerd door horses.nl

Bij Hidez vindt u 2 producten in de webshop welke genomineerd zijn in de categorie verzorging.

Ice Horse Big Black Boots

Genomineerd in de categorie Verzorging

De Ice horse Big Black Boots zijn speciale hoefschoenen met coldpacks. Door de speciale constructie zijn deze hoefschoenen zéér gemakkelijk aan te brengen op een veelal gekwetste paardenhoef. De speciale coldpacks leveren voor wel 2-4 uur een koelende werking van wel -9 graden. De schoen wordt gebruikt ter preventie en behandeling van onder meer hoefbevangen paarden.

CEP compressiesokken

Genomineerd in de categorie
Kleding

De speciaal voor de ruiters ontwikkelde Cep compressiesok is een welkome aanvulling op de kleding van ruiters. De sokken hebben speciale padding (voering) op voor de ruiter gevoelige plaatsen. De compressie zorgt voor: minder vermoeidheid in de benen, geen drukpunten in de laarzen, minder zware benen gevoel en een beter gevoel van controle. Door de compressie wordt de vochthuishouding in de benen beter geregeld. Compressiekousen kun je vergelijken met steunkousen.

Meer weten over Hidez Producten?

Neem nu direct contact met ons op!

GENEVE RUITERSPORT

Woensdrechthof 128
2631LE Nootdorp
T: +31 6 25 40 50 30
E: info@hidez.nl